Hej kära du, Tack för du är här!

Jag heter Elisa Johansson och jobbar som life coach och konstnär. Jag utbildade mig till life och businesscoach 2018 och har internationell licens. Nu använder jag hela min kunskap för att hjälpa dig att släppa loss din potential..

I över tio år har jag jobbat med personalutveckling och älskar att förmedla och inspirera, det är ett privilegium att kunna arbeta med det man brinner för! Jag har skrivit en bok om självutveckling med coaching övningar.

Jag undervisar också meditation i intuitiv dans med avsikt. Detta är min stora passion och ett sätt för positiv energi varje dag.

Som konstnär gillar att sammanfoga magi och verklighet att skapa nostalgiska bilder. De surrealistiska bilderna jag skapar ska intrigera och fascinera, vilket lämnar mycket till fantasin.
Jag utforskar alltid min inre magiska värld när jag skapar en tavla. Inspirationen hämtar jag från mitt dagliga liv och naturen.
 
Mina målningar är fyllda med kärlek och nyfikenhet kring livet och det är det jag fyller mina tavlor med. Mina huvudmotiv är: fåglar, hästar, fiskar, fjärilar, människor och blommor.
Mitt konstnärsjobb är i tre visuella stilar: fotografi, tavlor och illustration.
När jag målar använder jag olika tekniker: akryl, olja och pastell. Det som fascinerar mig mest är lätt surrealism och abstrakt.
 
Mina värk kan du köpa som originalmålning och högkvalitets print.
 
Jag vill också bjuda in dig på livecoaching och målarkurser där jag ska hjälpa dig att släppa loss din potential.
 
Det finns alltid rätt tid att börja om och njuta av livet.
Värma kramar
Elisa
secretcats.pl - tworzenie stron internetowych