Så länge jag minns har jag målat. När jag var liten och ung kvinna målade jag alltid hästar. Så snart jag växte upp kände jag att det inte räcker. Jag ville utforska min inre värld och lägga den på en duk men jag var rädd för att det inte skulle räcka, att jag inte har tillräckligt med färdigheter, så jag slutade måla en länge tid.
Hösten 2019 … åkte jag med min dotter på ett äventyr för att hitta det saknade pusslet, hitta mig själv. I de spanska bergen, i huset utan el, utan vatten, fann jag tystnad och i tystnaden fann jag min inre surrealistiska värld.
Jag började måla igen, och det var så mycket annorlunda än vad jag någonsin har skapat, livliga färger och galna varelser, jag blev förälskad i att måla igen. Jag visste att min resa var klar och jag kunde åka hem igen. Efter två månader kom jag tillbaka till Sverige och utvecklade min passion för målning igen.
Idag skulle jag vilja dela alla resultaten med dig. Jag är så tacksam att jag var modig nog att skapa från hjärtat. Jag skulle vilja bjuda in dig i min värld så att du kan utforska mina skapelser. Jag hoppas att du hittar något här själv.

Jag bjuder in dig till galleriet med mina gamla verk.
Elisa

 
secretcats.pl - tworzenie stron internetowych